Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

OMNIASIG Vienna Insurance Group rămâne partenerul FRAS și în 2023 pentru asigurarea sportivilor

OMNIASIG ramane partenerul FRAS pentru asigurarea sportivilor in competitiile din acest an.

OMNIASIG Vienna Insurance Group continuă să fie partenerul de încredere al Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), oferind asigurări sportivilor, oficialilor și arbitrilor, pentru a participa la competițiile din acest an. Prin intermediul Trust Brokers, sportivii licențiați FRAS vor avea acces la trei opțiuni de asigurare pentru competițiile sportive și antrenamente. OMNIASIG Vienna Insurance Group, cu o tradiție de 27 de ani pe piața asigurărilor din România, este liderul pieței asigurărilor din Austria și Europa Centrală și de Est. Parteneriatul început în 2019 va continua și în 2023, oferind o protecție adecvată și accesibilă sportivilor, oficialilor și arbitrilor licențiați FRAS.

OPȚIUNI DE ASIGURARE PENTRU SPORTIVI LICENȚIAȚI FRAS

OMNIASIG Vienna Insurance Group oferă sportivilor, oficialilor și arbitrilor licențiați FRAS trei opțiuni de asigurare, începând cu varianta de bază, care acoperă decesul din accident sportiv și invaliditatea permanentă totală sau parțială. Celelalte două opțiuni de asigurare oferă o acoperire mai extinsă, inclusiv tratament ambulatoriu și spitalizare, intervenții chirurgicale și cheltuieli cu medicamente. În cazul unui accident, sportivii, oficialii și arbitrii au obligația să anunțe Secretariatul FRAS pentru deschiderea dosarului de daună.

OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP – UN PARTENER DE ÎNCREDERE

Ce beneficii aduce asigurarea OMNIASIG sportivilor și oficialilor FRAS, condiții și prețuri.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este liderul pieței de asigurări din Austria și Europa Centrală și de Est, cu o experiență de 27 de ani pe piața din România. Parteneriatul cu FRAS continuă din 2019 prin intermediul Trust Brokers, unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurare din țară. OMNIASIG Vienna Insurance Group rămâne un partener de încredere pentru sportivii, oficialii și arbitrii licențiați FRAS, oferind asigurări adecvate și accesibile.

OMNIASIG Vienna Insurance Group asigură sportivii FRAS Compania OMNIASIG Vienna Insurance Group își continuă parteneriatul cu FRAS pentru a asigura sportivii, oficialii și arbitrii în vederea participării la competițiile din acest an. Cu 3 variante de asigurări de accidente pentru sportivi și o variantă pentru arbitri, OMNIASIG oferă o gamă largă de servicii și beneficii pentru siguranța participanților la competiții.

Beneficiile asigurării OMNIASIG pentru sportivi și oficiali OMNIASIG Vienna Insurance Group oferă sportivilor licențiați de FRAS trei variante de asigurări de accidente, care oferă beneficii precum deces din accident, invaliditate permanentă totală sau parțială, spitalizare și tratament ambulatoriu. Asigurarea pentru arbitri oferă același nivel de acoperire, adaptat nevoilor acestora. Toți participanții la competiții au obligația să anunțe Secretariatul FRAS în cazul producerii unui accident, pentru a putea fi deschis un dosar de daună.

OMNIASIG Vienna Insurance Group rămâne partenerul FRAS și în 2023 pentru asigurarea sportivilor