Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

„O zi cu soare, alergare și oameni mișto” – cum a fost Bucharest International 10k pentru George Baltă

George Baltă a fost unul dintre cei peste 12.000 de participanți la Bucharest International 10k, evenimentul anual de alergare care a avut loc recent în București. Pentru el, evenimentul nu a fost doar o oportunitate de a alerga și de a-și testa limitele, ci și o modalitate de a descoperi orașul într-un mod diferit.

Când mișcarea îți aduce bucurie și îți dă putere să descoperi orașul cu alți oameni minunați

Ziua cu soare și străzile închise au creat o atmosferă perfectă pentru acest eveniment, care a adus împreună oameni de toate vârstele și nivelurile de experiență în alergare. George Baltă și-a împărtășit bucuria cu toți cei prezenți, iar energia pozitivă a evenimentului a fost contagioasă.

Bucharest International 10K, evenimentul care unește alergători și participanți cu nevoi speciale

Chiar și pentru cei care au participat în scaune cu rotile, precum George Baltă, Bucharest International 10k a fost o experiență plină de încurajare și inspirație. Acest eveniment a demonstrat că oricine poate face sport și că nu există limite atunci când vine vorba de a-ți depăși propriile limite.

Mișcarea este cheia sănătății și fericirii: experiența inspirațională a lui George Baltă la Bucharest International 10K

Mulțumiri organizatorilor și voluntarilor pentru încă o ediție de succes a Bucharest International 10k, iar pentru George Baltă și toți cei care au participat, felicitări pentru realizările lor și pentru efortul depus în această zi minunată.

#bucharestinternational10k #running #wheelchair #inspiratie #sport

Când mișcarea îți aduce bucurie și îți dă putere să descoperi orașul cu alți oameni minunați