Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

O Colecție Strălucitoare de Medalii pentru CSM Focșani 2007

Cu bucurie și mândrie, sportivii de la CSM Focșani 2007 aduc acasă trei medalii de aur și una de bronz de la Cupa României (seniori), desfășurată în Satu Mare în aceste zile.

Cei mai buni în luptă – O performanță de excepție

Bogdan Drâmbă s-a impus ca lider și a câștigat locul întâi (aur) în categoria de 60 kg, demonstrând o tehnică impecabilă și o voință de fier.

Emil Neagu a dominat competiția și a ocupat primul loc (aur) în categoria de 66 kg, dovedindu-și abilitățile și dedicarea remarcabile.

Vlad Vișan a obținut o performanță senzațională, clasându-se pe locul întâi (aur) în categoria de 90 kg, prin determinare și perseverență.

Judoka Răzvan Burdușel a încheiat concursul cu fruntea sus, obținând medalia de bronz și locul trei în categoria de 81 kg, demonstrând o luptă feroce și un spirit de neînvins.

Un efort colectiv și o reușită remarcabilă

CSM Focșani 2007 a cucerit locul al doilea în clasamentul general al competiției de la Satu Mare, consolidându-și reputația ca o echipă de elită în judo.

Ghidați de măiestria antrenorilor

Antrenorii sportivilor noștri, Stănică Grosu și Marinel Palade, merită felicitările noastre pentru efortul lor susținut și pentru ghidarea exemplară a jucătorilor în drumul spre succes.

Felicitări echipei CSM Focșani 2007 pentru performanța remarcabilă la Cupa României! Sunteți o sursă de inspirație și mândrie pentru întreaga comunitate sportivă!

Un drum plin de succese

Continuați să luptați cu dăruire și să vă atingeți noi culmi de excelență în viitor. Vă urăm mult succes în drumul vostru înfruntând noi provocări și câștigând noi victorii!

Demonstrând puterea judo-ului

Încredere, disciplină și determinare – acestea sunt calitățile care vă definesc și care vă vor ghida în toate eforturile voastre viitoare. Luați-le cu voi pe tatami și fiți mândri de ceea ce ați realizat!