Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

O călătorie spre excelență șahistică!

În perioada 20-21 mai, Galați a fost gazda unui eveniment senzațional, Turneul Uriașii Minții, un concurs internațional de șah rapid, care a adunat la start 181 de șahiști seniori și juniori de la diverse cluburi din România și Ucraina. Această competiție a fost o oportunitate unică de a demonstra abilitățile lor în fața unor adversari talentați și de a obține recunoașterea în lumea șahului.

O provocare constantă

Un parcurs competitiv în 5 grupe de joc (A, B, C, D, E), folosind sistemul elvețian, a fost în fața fiecărui participant, fiecare având de parcurs șapte runde de joc. Timpul limitat la 15 minute de gândire, la care se adăugau 10 secunde pe mutare, a asigurat o provocare constantă pentru șahiști. Turneul a fost omologat atât la nivel național, de către Federația Română de Șah, cât și la nivel internațional, de către Federația Internațională de Șah, consolidând astfel prestigiul și importanța acestui eveniment.

Performanță remarcabilă

În grupa A, printre cei 31 de jucători de șah talentați, a concurat și Adelin-Ștefan Dăscălescu, reprezentând CSM Focșani 2007 și fiind încadrat în categoria juniorilor U14. Performanța sa remarcabilă a fost răsplătită cu locul 3 în clasamentul general, obținând un total de 5 puncte din cele 7 runde de joc. Această performanță impresionantă demonstrează talentul și dedicarea lui Adelin-Ștefan în lumea șahului și ne oferă o perspectivă asupra potențialului său remarcabil în viitor.

Felicitări, Adelin-Ștefan Dăscălescu, pentru rezultatul extraordinar obținut în cadrul Turneului Uriașii Minții! Eforturile tale și pasiunea pentru șah au fost răsplătite cu succes și recunoaștere. Continuă să-ți urmezi pasiunea și să-ți dezvolți abilitățile în lumea fascinantă a șahului. Ești un exemplu demn de admirat pentru alți tineri pasionați de acest joc extraordinar.

Mult succes în continuare, atât pe tabla de șah, cât și în viață! Fii o sursă de inspirație pentru alți jucători și continuă să cucerești noi culmi în această fascinantă călătorie a șahului!