Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Nouă sportivi de la Clubul Steaua București se pregătesc să strălucească la Jocurile Europene din Cracovia

Cu o determinare de fier și inima plină de ambiție, nouă sportivi talentați de la Clubul Steaua București se pregătesc să concureze în probele de canoe, box, sărituri în apă, triatlon și tir sportiv la prestigioasele Jocuri Europene din Cracovia Malopolska. Acești sportivi reprezintă cu mândrie România și sunt gata să aducă acasă medalii strălucitoare.

Pe apă și pe uscat

Vedetele pe apă, în disciplinele de canoe și sărituri în apă, vor avea ocazia să demonstreze abilitățile lor remarcabile și să inspire publicul. Ilie Sprincean și Cătălin Chirilă vor concura în probele de canoe simplu pe distanțe de 200m și 500m, iar Amelie Foerster și Alexandru Avasiloaie se vor lupta în probele de trambulină 1m, trambulină 3m și trambulină 3m sincron. Toți aceștia sunt pregătiți să ofere un spectacol acvatic de excepție.

Tir sportiv

În arena tirului sportiv, Roxana Sidi va impresiona prin precizia și concentrarea sa în probele de 50m pușcă 3 poziții și 10m aer comprimat. Talentul și dăruirea ei vor fi pe deplin puse în valoare în aceste competiții intense.

Triatlon

Antoanela Manac va reprezenta Clubul Steaua în competiția de triatlon, unde va avea de parcurs distanțele olimpice de înot, ciclism și alergare. În plus, ea va face parte din echipa de ștafetă mixtă, aducând un plus de energie și forță în această provocare unică.

Box

Echipa de box va fi reprezentată de trei luptătoare extraordinare: Lăcrămioara Perijoc, Claudia Nechita și Loredana Marin. Cu măiestrie și determinare, acestea vor intra în ring pentru a-și demonstra abilitățile și pentru a obține victorii impresionante în numele României.

Tenis de Masă și Atletism

Acești sportivi excepționali vor fi însoțiți de alți 12 colegi de la Clubul Steaua, care vor concura în tenis de masă și atletism. Toți aceștia sunt pregătiți să își pună în valoare talentele și să aducă onoare și glorie țării noastre.

Privitorii vor avea privilegiul de a urmări aceste competiții deosebite, deoarece Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023 vor fi transmise în direct la TVR. Să fim alături de acești sportivi dedicați și să îi susținem în fiecare moment al competiției. Să ne mândrim cu reprezentanții noștri și să aplaudăm cu entuziasm fiecare performanță extraordinară. Hai Steaua! Hai România!