Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Ministrul Sportului felicită sportivii de succes și încurajează România să continue să strălucească pe plan internațional!

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a transmis un mesaj puternic de felicitare și apreciere către sportivii noștri, care au făcut performanță la competițiile internaționale recente. Acești eroi au adus gloria României prin pasiunea și munca lor, însoțiți de antrenori și reprezentanți ai federațiilor sportive.

Gheorghe Petruț Jinga a fost recunoscut pentru medalia de argint obținută la Campionatele Mondiale Under 20 de Schi Alpinism din Boi Taull, Spania, iar Bogdan Marian Micu, președintele Federației Române Alpinism și Escaladă, Rareș Iulian Manea, antrenor principal, și Alexandra Petruța Manea, antrenor secundar, au primit diploma de recunoaștere a meritelor sportive pentru contribuția lor la aceste rezultate.

Sabrina Maneca Voinea a fost felicitată pentru cele două medalii de aur cucerite la Cupa Mondială de gimnastică la Doha (Qatar), iar antrenoarea sa, Camelia Voinea, a fost apreciată pentru munca depusă alături de sportiva sa.

Gabriel Bitan a fost lăudat pentru medalia de bronz la săritura în lungime cucerită la Campionatele Europene de Sală de la Istanbul, iar Grigore Cornel și Anișoara Cușmir, antrenorul și președintele Federației Române de Atletism, au primit diploma de recunoaștere a meritelor sportive pentru contribuția lor la succesul echipei noastre.

Acestea sunt doar câteva exemple de sportivi care au făcut România mândră la nivel internațional și care au primit recunoașterea meritelor lor din partea autorităților. Acești sportivi ne inspiră pe toți să ne urmăm visurile și să ne depășim limitele, iar felicitările și urările de succes ale Ministrului Sportului, Eduard Novak, îi vor motiva pe acești eroi să meargă mai departe și să obțină și mai multe succese pentru țara noastră.