Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Mihnea Harasim – Un început perfect în Cupa României la ciclism pe șosea

🚴‍♂️ O poveste de succes se scrie în orașul natal pentru Mihnea Harasim, ciclistul talentat de la CSM Constanța. În competiția de elită a ciclismului pe șosea din România, Turul Ciclist CELCO – Marea Neagră, Mihnea a obținut o victorie răsunătoare la categoria U23 și se află în fruntea clasamentului general național.

🏆 „Să câștig în orașul meu natal, purtând tricoul clubului Constanței, a făcut ca victoria să pară și mai dulce!”, a mărturisit Mihnea, bucurându-se de susținerea ferventă a constănțenilor pe parcursul întregii competiții. Performanța sa impresionantă l-a plasat pe locul 2 în clasamentul general Open.

👏 Felicitări, Mihnea, și să continui pe acest drum al succesului! Nu trebuie uitat nici Matei Paris, care s-a clasat pe locul al doilea la categoria cadeți. CSM Constanța a fost nu doar o forță în competiție, ci și un co-organizator al celei de-a III-a ediții a Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră, care a adunat peste 200 de cicliști, amatori și profesioniști, de toate vârstele. Un real succes!

O sursă de inspirație pentru comunitate și pentru tinerii cicliști în ascensiune

🌟 Performanța lui Mihnea Harasim și a echipei CSM Constanța în Cupa României la ciclism pe șosea servește ca o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate. Prin determinare, sacrificiu și pasiune, acești tineri cicliști demonstrează că visurile pot deveni realitate, iar munca asiduă și dedicarea pot duce la rezultate remarcabile.

💪 Cu fiecare pedalare, Mihnea și colegii săi de la CSM Constanța își arată hotărârea și ambiția de a-și depăși limitele și de a atinge performanțe deosebite. Ei reprezintă viitorul ciclismului românesc și inspirează generațiile tinere să-și urmeze pasiunea, să se dedice sportului și să-și atingă obiectivele.

O comunitate unită în sprijinul sportivilor de excepție

🙌 Succesul lui Mihnea Harasim și al echipei CSM Constanța nu ar fi fost posibil fără susținerea ferventă a comunității locale. Faptul că au fost însoțiți de aplauze și încurajări din partea constănțenilor a adăugat o notă specială victoriei lor, demonstrând puterea unei comunități unite în sprijinul sportivilor de excepție.

👥 Această competiție a adus împreună atât amatori cât și profesioniști din ciclism, oferind o platformă pentru promovarea și dezvoltarea sportului pe două roți. Participarea entuziastă a peste 200 de cicliști, precum și implicarea activă a CSM Constanța ca organizator, a contribuit la succesul evenimentului.

✨ În concluzie, performanța lui Mihnea Harasim și a echipei CSM Constanța în Cupa României la ciclism pe șosea este o sursă de inspirație și mândrie pentru întreaga comunitate. Ei ne arată că prin pasiune, determinare și sprijin reciproc, orice vis poate deveni realitate. Felicitări, Mihnea, Matei și întregii echipe CSM Constanța! Continuați să ne inspirați cu performanțele voastre remarcabile!