Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Mihnea Harasim – Campion național la ciclism

Mihnea Harasim, un tânăr ciclist din Constanța, aduce strălucire ciclismului românesc prin performanțele sale remarcabile. Cu rezultate impresionante la Campionatele Naționale de Șosea și Paraciclism, el a dovedit că talentul și eforturile susținute pot conduce la succesul dorit.

Performanțe remarcabile la Campionatele Naționale de Șosea și Paraciclism

Mihnea a reușit să impresioneze atât în proba de Fond 160km, câștigând medalia de aur, cât și în proba de Contratimp Individual 40km, unde a obținut o meritată medalie de argint.

Determinare și voință în proba de Fond 160km

În proba de Fond 160km, Mihnea Harasim a demonstrat o determinare neclintită și o voință de fier. El a dominat competiția și a câștigat titlul de campion național. Această performanță atestă muncă grea, pregătire riguroasă și o pasiune arzătoare pentru ciclism.

Performanță în Contratimp Individual 40km

Demonstrându-și versatilitatea și abilitățile sale de ciclist complet, Mihnea Harasim a strălucit și în proba de Contratimp Individual 40km. A obținut o medalie de argint, confirmându-și astfel calitățile de ciclist performant în diferite discipline. Această performanță adaugă un nou aspect impresionant la palmaresul său. Felicitări, Mihnea!