Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Maria Știrbu și echipa sa de volei U17: perseverența și determinarea aduc calificarea la Campionatul European

Maria Știrbu, coordonatoarea de la CSM Constanța, a fost una dintre fericitele alese să ducă tricolorul pe terenul european într-un moment crucial. Cu multă muncă și determinare, naționala României U17 a reușit să se califice la Campionatul European din Serbia și Ungaria. Acest lucru a fost posibil datorită efortului colectiv al echipei antrenate de Adrian Radu și Adrian Negrei și a jucătoarelor care au reușit să obțină trei victorii în turneul de calificare din Georgia.

Maria Știrbu este una dintre cele mai respectate figuri din lumea sportului constănțean. Cu o experiență vastă și o pasiune de nedescris pentru jocul de volei, Știrbu a demonstrat încă o dată că este un adevărat lider și că poate conduce o echipă către succes. Împreună cu echipa, a reușit să obțină un loc la Campionatul European sub 17 ani din Serbia și Ungaria, unul dintre cele mai importante evenimente sportive din lumea voleiului.

Echipa de volei U17 a României, calificată pentru a doua oară consecutiv la turneul final

Naționala sub 17 ani a României a obținut trei victorii în turneul de calificare din Georgia, cu un joc excelent și cu o determinare de neegalat. Acestea au fost trei victorii care au dus echipa spre calificarea la Campionatul European, unde va avea ocazia să își arate valoarea și să își îndeplinească visul de a obține o medalie la un eveniment internațional de prestigiu.

Echipa antrenată de Adrian Radu și de Adrian Negrei a reușit să învingă cu scorul de 3-1 (25-22, 25-23, 20-25, 25-22) Israelul în ultimul meci din grupă și a terminat astfel pe primul loc în clasamentul seriei, cu maximum de victorii, 3, acesta fiind primul criteriu de departajare. În primele meciuri România U17 a dispus de Austria cu 3-0 și Georgia cu 3-1. Echipa și-a făcut un nume prin jocul ei excelent și prin modul în care a reușit să se concentreze și să lucreze împreună pentru a atinge obiectivele propuse.

A fost o zi dificilă pentru Maria Știrbu și echipa sa. În ciuda greutăților cu care se confruntă în viața personală, echipa a reușit să se concentreze și să obțină victoria. Cu trei competiții la activ în ultimele săptămâni, cu slăbiri pentru a se încadra în categorie și cu o diferență de 10 ore de fus orar și aproximativ 45 de ore de zboruri adunate în ultima perioadă, echipa a reușit să scoată aproape maxim din aceste competiții și să se califice la Campionatul European sub 17 ani, programat în Serbia și Ungaria.

Maria Știrbu, coordonatoarea de la CSM Constanța, a fost o parte integrantă a acestei echipe, contribuind semnificativ la performanța lor. Echipa a înregistrat trei victorii în turneul de calificare din Georgia și a terminat pe primul loc în clasamentul seriei, cu maximum de victorii. Acest lucru a fost posibil datorită efortului și angajamentului lor, împreună cu conducerea excelentă a staff-ului.

Calificarea la Campionatul European sub 17 ani este o realizare importantă pentru echipă, dat fiind faptul că au obținut o astfel de performanță și anul trecut, la Campionatul European sub 16 ani, unde au ocupat locul 7. Aceste performanțe remarcabile nu sunt doar un rezultat al talentului și abilităților fiecărui jucător, ci și a efortului susținut al întregii echipe și staff-ului.

Este impresionant să vezi cum o echipă se mobilizează pentru a-și depăși limitele și pentru a obține performanțe remarcabile, chiar și în cele mai dificile momente. Echipa națională sub 17 ani a României este un exemplu clar al a ceea ce înseamnă perseverența și dedicarea față de un obiectiv comun.

Acest rezultat a fost posibil și datorită susținerii din partea antrenorilor, staff-ului medical și a altor persoane din spatele scenei, care au contribuit la pregătirea și evoluția jucătorilor. Cu o astfel de implicare și susținere, echipa poate depăși orice provocare și poate obține performanțe remarcabile în viitor.

Felicitări echipei naționale sub 17 ani a României pentru această performanță remarcabilă și mult succes în următoarele competiții. Suntem mândri de voi și de ceea ce ați realizat!

Maria Știrbu, CSM Constanța, naționala României U17, Adrian Radu, Adrian Negrei, Alexia Ruci, Sara Buricea, Eva Vizitiu, Andreea Grigore, Maria Coman, Ioana Criclevit, Maya Ferencik, Daria Cocan, Carla Pârv, Andreea Puică, Maria Cimbru, Daria Barbu, Catrin Ștefanov, Bianca Cucu, European Volleyball