Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Maratonul Scrimei Clujene: Un Festin de Dueluri pentru Tinerii Campioni

Weekend-ul trecut a avut loc a doua ediție a Maratonului Scrimei Clujene în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Competiția internațională a fost dedicată sportivilor cu vârste cuprinse între opt și 15 ani. Peste 300 de floretiști și floretiste din șase țări s-au întrecut în dueluri spectaculoase pentru premiile puse la bătaie.

O competiție dedicată tinerilor sportivi

Maratonul Scrimei Clujene este o competiție internațională dedicată tinerilor sportivi, cu scopul de a promova și dezvolta scrima în rândul copiilor și adolescenților. A.C.S Atlas Invictus a organizat această competiție pentru a oferi ocazia sportivilor de a-și demonstra abilitățile și de a se pregăti pentru competițiile ulterioare.

Dueluri spectaculoase

Peste 300 de floretiști și floretiste din România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova și Țările de Jos au luat parte la Maratonul Scrimei Clujene. Atmosfera a fost una incendiară, iar duelurile au fost spectaculoase, susținute de aplauzele publicului prezent în tribunele sălii.

Promovarea sportului

Evenimentele sportive precum Maratonul Scrimei Clujene sunt importante pentru promovarea sportului și dezvoltarea aptitudinilor tinerilor sportivi. Organizatorii speră ca acest eveniment să inspire și să motiveze mai mulți tineri să se implice în sport.