Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Luptând cu pasiune și perseverență – Succesul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște la Cupa României U17

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a reușit o performanță deosebită la Cupa României U17 la lupte libere. Sportivele noastre s-au remarcat prin talent, determinare și ambiție, câștigând patru medalii: o medalie de argint obținută de Alexandra Girescu, la categoria de 40 de kilograme, și trei medalii de bronz obținute de Rebeca Leanca, la categoria de 46 de kilograme, Larisa Bucur, la categoria de 57 de kilograme, și Raluca Pop, la categoria de 61 de kilograme.

Cu aceste performanțe impresionante, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște s-a clasat pe locul doi în clasamentul cluburilor, ceea ce reprezintă o realizare remarcabilă. Felicitări pentru această performanță, sportivelor și doamnei profesoare Georgiana Filip, care au muncit din greu pentru a atinge acest obiectiv.

Aceste medalii obținute la Cupa României U17 sunt o dovadă a faptului că munca în echipă, talentul și determinarea pot duce la succes și la realizarea de performanțe deosebite în sport. Este o lecție importantă pentru tinerii sportivi, care trebuie să învețe că nu există nimic mai important decât munca, dedicarea și perseverența pentru a-și atinge obiectivele.

Cu siguranță, aceste performanțe vor fi o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi din Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și pentru toți cei care iubesc sportul și aspiră să atingă excelența în domeniul lor. Vom fi mereu alături de acești tineri sportivi și îi vom susține în eforturile lor de a atinge noi performanțe deosebite.

Felicitări din nou, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, pentru aceste performanțe deosebite și mult succes în Finala Campionatului Național pe echipe! Suntem siguri că veți reuși să faceți o figură frumoasă și să demonstrați din nou că sunteți un club de elită în lumea sportului.