Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Lotul CNOPJ Bacău triumfă la Turneul Internațional de lupte greco-romane din Serbia

Lotul CNOPJ Bacău a reușit o performanță deosebită la puternicul Turneu Internațional din Serbia! Acești luptători greco-romani s-au remarcat prin spiritul lor de luptă și determinarea de a câștiga fiecare meci. Rezultatele lor impresionante au dus la patru poziții pe podium: două locuri de aur, unul de argint și unul de bronz.

#CNOPJBacau #sportivi #Serbia #cucerireapodiumului #Romania

Draga Dragoș și Stan Gabriel au urcat pe cel mai înalt treaptă a podiumului, impresionând cu forța lor și tehnica impecabilă. De asemenea, Mereuta Ionut și Varzari Vlăduț au reușit să se claseze pe poziții fruntașe, obținând astfel un loc pe podium.
Acești sportivi sunt un exemplu pentru tinerii care doresc să-și urmeze visul și să se dedice sportului. Prin munca lor asiduă și perseverență, acești luptători au dovedit că orice este posibil dacă îți pui inima și sufletul în ceea ce faci.
Felicitări tuturor membrilor Lotului CNOPJ Bacău și celor care i-au antrenat și i-au susținut în această performanță deosebită. Acesta este doar începutul unei călătorii de succes în lumea luptelor greco-romane. Hai, România! 🇷🇴👏