Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Lion Racing Team și Primăria Orașului Sebiș anunță deschiderea sezonului competițional cu Etapa 1 Sebiș Enduro Challenge CrossCountry în Campionatul Național al României de EnduroCross Polaris

Fii pregătit să-ți arăți măiestria la ghidonul ATV-ului sau motocicletei, pentru că #LionRacingTeam și #PrimăriaOrașuluiSebiș îți pregătesc cea mai spectaculoasă competiție de motorsport din România – #Etapa1SebișEnduroChallengeCROSSCOUNTRY din #CampionatulNaționalAlRomânieiDeEndorocrosPOLARIS!

În calitate de iubitor al sporturilor cu motor, nu poți rata această oportunitate de a fi martorul unor momente de adrenalină pură și de a te întrece cu cei mai buni piloți din țară. Pe lângă competiția în sine, vei avea parte și de o experiență extraordinară alături de sponsorii noștri de top, precum ASP Group, POLARIS România, SEGWAY, uleiurile BARDHAL, RAOL și mulți alții.

În calitate de gazde ale acestui eveniment excepțional, echipa #LionRacingTeam se va asigura că totul este perfect organizat și că vei avea parte de cele mai bune condiții pentru a-ți demonstra abilitățile la ghidonul vehiculului tău.

Pentru a te înscrie la competiție, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul nostru, www.lionracing.ro, unde vei găsi toate informațiile necesare despre #RegulamentParticular și vei putea completa formularul de înscriere #EXCLUSIV online.

Nu rata această oportunitate de a te alătura comunității noastre de LEI și de a te antrena alături de cei mai buni! În data de 01 Aprilie 2023, vom începe sezonul competițional în forță, iar tu trebuie să fii acolo pentru a fi parte din istoria motorsportului românesc!