Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Liga Sportivilor – Naționala de rugby a României: Cu Inima și Dăruire pentru Victoria Finală -Liga Sportivilor

Eroii noștri ai rugby-ului se pregătesc să își arate puterea și determinarea într-un nou meci istoric! Echipa națională de rugby a României se reunește în această săptămână la București pentru finala mică a Rugby Europe Championship cu Spania, o partidă care va rămâne în memoria fanilor sportului pentru mult timp de acum înainte. În această luptă înflăcărată, românii își vor pune la încercare toată forța și priceperea pentru a câștiga acest meci important, care va avea loc la Badajoz pe 19 martie.

Antrenorul echipei, Eugen Apjok, și-a adunat o trupă extraordinară de jucători talentați și plini de ambiție pentru această confruntare epică. Ei vor împărtăși experiența lor și vor încerca să atingă vârful performanței în acest meci crucial. Este demn de remarcat faptul că lotul de 33 de jucători include 12 sportivi care joacă în Franța, ceea ce arată nivelul ridicat al talentului nostru la rugby. De asemenea, convocarea în premieră a tânărului pilier Andrei Crețu (25 de ani), care joacă la RC Orleans, și revenirea în echipă a lui Vasile Balan după o accidentare, demonstrează că România are o echipă de rugby puternică și perseverentă.

Echipa României este pregătită să ofere un spectacol impresionant de joc de echipă și să facă țara noastră mândră prin performanța lor excepțională. Împreună, acești jucători talentați și curajoși își vor apăra țara și vor demonstra că nimic nu este mai important decât să lupți pentru ceea ce crezi. Fanii rugby-ului sunt invitați să urmărească în direct acest meci epocal, care poate fi accesat prin crearea unui cont gratuit pe platforma RugbyEurope.eu și care se va desfășura la ora 18:15 (ora României) pe 19 martie. Hai România!