Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Juniorii români, determinați să cucerească Europa la Campionatul European de Tenis de Masă U13

Juniorii și antrenorii noștri intră încrezători în ultima zi de la Campionatul European U13 2023!

Atmosfera este plină de emoție și anticipare pe măsură ce sportivii români se pregătesc să-și demonstreze talentul și abilitățile în ultima zi a Campionatului European U13. Progresele remarcabile în etapele anterioare ale competiției au alimentat speranțele pentru o performanță continentală remarcabilă.

Curaj și ambiție în ultima zi a competiției

Duminică, perechea de dublu mixt, Alexandru Ionel și Patricia Stoica, va deschide ziua cu un meci provocator la ora 10:30. Ei vor lupta cu hotărâre pentru a obține o victorie ce ar putea reprezenta o etapă importantă în parcursul lor.

România se află în fazele superioare ale probelor, alimentând speranțele pentru o performanță continentală

Performanța excelentă a echipei noastre se reflectă și în calificarea în etapele superioare ale competiției. Diana Suvei, Patricia Stoica și Alexandru Ionel vor reveni la masa de joc în jurul prânzului pentru a concura în optimile de finală ale probei de simplu. Acești tineri sportivi talentați vor demonstra încă o dată că sunt pregătiți să facă față provocărilor și să își impună jocul cu încredere și determinare.

Este o ocazie unică pentru tinerii jucători de tenis de masă de a scrie istorie și de a-și etala abilitățile în fața competiției europene. Cu sprijinul antrenorilor lor și al suporterilor înflăcărați, acești sportivi reprezintă cu mândrie România pe scena internațională.

Să fim alături de echipa noastră și să le transmitem gânduri pozitive și energie în ultima zi de competiție. Hai România!