Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Junioarele 4 ale echipei de handbal Rapid București au încheiat cu capul sus faza semifinalelor RO 8

Cu un palmares de două victorii, un egal și o înfrângere, echipa a ocupat locul trei în grupă și locul cinci în clasamentul final al turneului.

O luptă curajoasă

Chiar dacă nu au reușit să se califice la turneul final, junioarele 4 au demonstrat că sunt o echipă puternică și au luptat cu îndârjire în fiecare meci. Ele au arătat că efortul și dedicarea lor au fost de necontestat.

Meciurile cheie

Echipa a început competiția cu o victorie solidă împotriva ACS Viitorul Galați, scorul final fiind 20-14 (12-6). După această victorie, junioarele 4 au pierdut în fața ACS Bute Galați, scorul final fiind 26-16 (10-8).

În următorul meci, împotriva ACSO Viitorul Pantelimon, Rapid București a jucat o partidă intensă, care s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, 21-21 (12-12). În ultimul meci al turneului, echipa a învins CSS Tecuci cu 23-11 (13-6).

Încredere în viitor

Deși rezultatele nu au fost cele așteptate, junioarele 4 pot fi mândre de eforturile lor și de modul în care au jucat în acest turneu. Experiența dobândită va fi cu siguranță valoroasă în viitor și le va ajuta să devină o echipă și mai puternică.

Încurajarea și susținerea sunt importante Este important ca aceste junioare să fie încurajate și susținute în continuare de către antrenori, părinți și suporteri, astfel încât să se poată dezvolta la maximum și să ajungă la performanțe și mai mari în viitor.