Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Judo-ul românesc face senzație la concursul de la Sarajevo, sportivii noștri sunt viitorii campioni

Articolul se deschide cu o veste excelentă – sportivii români au dominat concursul de judo sub 21 de ani de la Sarajevo. Cu o serie de victorii importante, românii și-au consolidat poziția de favoriți pentru campionatele europene și mondiale de juniori din 2023. Bătăliile de pe tatami au fost grele, dar sportivii noștri și-au dovedit calitățile și au reușit să obțină medalii impresionante.

#judoromanesc #sportivi #viitoricampioni #performanta #eurojuniori #mondialejuniori

În prima zi a concursului, Paula Pastiu a obținut bronz la categoria +78 kg, Flavius Lungu argint la categoria 66 kg, Andrei Anghel aur la categoria 66 kg, iar Ioan Dzitac aur la categoria 73 kg. Astăzi, medaliații României au fost Darius Georgescu bronz la categoria +100 kg, Alexandru Sibișan bronz la categoria 90 kg, Laura Bogdan argint la categoria 48 kg, Giorgia Hagianu aur la categoria 48 kg și Rareș Arsenie aur la categoria 90 kg.

Antrenorii loturilor naționale ce i-au asistat pe sportivi la tatami au fost Dragoș Bolbose, Bodo Roland, Simona Richter, Fâșie Dan și Roșu Călin. Aceștia au contribuit semnificativ la succesul sportivilor noștri și merită felicitări pentru munca lor.

Aceste medalii nu vin ușor și reprezintă o mulțime de eforturi și dedicație din partea sportivilor și antrenorilor. Cu astfel de performanțe de excepție, România se clasează pe locul doi între națiunile prezente, după Polonia și înaintea Serbiei.

Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru eforturile și dedicația lor! Aceste realizări sunt o inspirație pentru toți cei care doresc să urmeze această cale și să devină viitorii campioni ai judo-ului mondial. HAI ROMÂNIA!