Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Jaqueline Cristian triumfă la Palmanova: a doua victorie consecutivă pentru „JC”

Tenisul românesc a obținut o nouă victorie de excepție prin Jaqueline Cristian, care a câștigat turneul ITF de la Palmanova, Spania, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. După o finală dominată în totalitate, Cristian a trecut de Irina Şimanovici din Belarus cu 6-4, 6-0. Aceasta este a doua victorie consecutivă a româncei la un turneu ITF, după ce a câștigat și turneul de la Trnava, Slovacia, la începutul acestei luni.

#tenis #performanta #JaquelineCristian #roadtorecovery #WTA

După o perioadă dificilă, marcată de accidentări și absențe prelungite din competiții, Jaqueline Cristian demonstrează din nou că este una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis ale momentului. Deși în prezent ocupă locul 174 în clasamentul mondial WTA, „JC” are toate șansele să revină în top 50, având în vedere evoluțiile sale din ultimele turnee și faptul că are doar 24 de ani.

Cu această victorie, Jaqueline Cristian și-a consolidat poziția de lider în rândul jucătoarelor de tenis din România și își continuă drumul către elita tenisului mondial. Felicitări pentru această performanță extraordinară, Jaqueline Cristian!