Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Iris Zbranca și Ștefan Haita domină scena la a treia ediție a PREBET Tennis Cup

La GS TennisClub Bistrița, se desfășoară un adevărat spectacol al tenisului, odată cu încheierea celei de-a treia ediții a prestigioasei competiții PREBET Tennis Cup. Într-un turneu plin de emoție și suspans, campionii probei de simplu au fost jucători români care au demonstrat putere și determinare în fața adversarilor internaționali.

Victorie pentru Iris Zbranca

Iris Zbranca a strălucit pe teren, câștigând finala feminină împotriva Dianei Simionescu cu un scor convingător de 7-5, 6-4. Performanța ei remarcabilă și abilitățile sale extraordinare au demonstrat că talentul românesc în tenisul feminin este pe deplin înfloritor.

Ștefan Haita se impune într-un meci epic

La masculin, Ștefan Haita a oferit o reprezentație impresionantă în finala împotriva cehului Adam Soukup. După un meci plin de răsturnări de situație și suspans, Haita a ieșit învingător cu scorul de 7-5, 6-7, 6-3. Determinarea și perseverența sa au fost cheia succesului în fața unui adversar de temut.

Exaltare în proba de dublu

Competiția de dublu a adus și ea momente de exaltare. Echipa Alesia Breaz și Alexia Patru, cap de serie numărul 1, s-a impus în proba de dublu feminin, câștigând titlul în urma abandonului medical al echipei Naema Labib/Ioana Varsa în finală. La dublu masculin, favoriții principal David Bakonyi și Adam Jilly din Ungaria au trecut de italienii Vito Darderi și Samuele Seghetti cu un scor categoric de 6-2, 6-3.

Inspirăm generațiile viitoare

Victoria jucătorilor români în fața unor adversari valoroși este o sursă de inspirație pentru tânăra generație de tenismeni din țara noastră. Iris Zbranca și Ștefan Haita ne arată că prin pasiune, sacrificiu și muncă, visurile pot deveni realitate.