Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Învingătorul șahului

Ei bine, iată că avem din nou motive de bucurie și mândrie! Tânărul campion, Edi, s-a clasat pe locul 2 la prestigiosul Campionat U10 de șah al Insulelor Canare, desfășurat în Spania! Această performanță vine la scurt timp după ce a cucerit cu autoritate titlul de campion al Insulei Tenerife în aceeași categorie.

Un talent promițător

🏆 Cu doar câteva săptămâni în urmă, Edi obținea victoria absolută în Campionatul Insulei Tenerife de șah U10, acumulând punctajul maxim posibil! Astăzi, el ne demonstrează încă o dată că este un talent remarcabil, reușind să obțină poziția de vicecampion la Campionatul Insulelor Canare, competiție ce include și insula Tenerife.

Calificarea în finala Spaniei

🌟 Performanța deosebită a lui Edi la Campionatul Insulelor Canare l-a calificat automat în finala națională a Spaniei pentru categoria sa de vârstă. Este o oportunitate extraordinară de a-și demonstra abilitățile și de a concura cu cei mai talentați jucători din țară.

🎉 Îi transmitem cele mai sincere felicitări lui Edi pentru aceste rezultate de excepție și pentru perseverența și pasiunea de care dă dovadă în acest sport minunat. Eforturile sale sunt răsplătite și vedem cum munca sa asiduă îl propulsează către noi culmi de succes.

💚 În același timp, îi transmitem toate încurajările și urările noastre de succes în finala Spaniei. Edi, continuă să arăți că pasiunea și determinarea pot deschide uși către victorie. Hai CSU! Suntem alături de tine în această călătorie extraordinară! 💪