Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Încheierea spectaculoasă a Campionatului Național de Gimnastică

Cea de-a doua etapă a Campionatului Național pe Echipe și Individual, Seria A, s-a încheiat cu o explozie de talent și determinare în sala Olimpia din Ploiești. Gimnastele noastre au reușit să cucerească inimile publicului și să obțină rezultate remarcabile în competiție. Această zi a fost marcată de performanțe extraordinare și podiumuri strălucitoare.

Abilități impresionante

Juniorele II, Nivel 4, au demonstrat o abilitate impresionantă pe aparate, iar Aniela Maria Tudor de la CS Dinamo a urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului la individual, obținând o notă impresionantă de 60.600. Alături de ea, Alexandra Maria Curcă Drăgan de la LPS Cetate Deva și Bianca Elena Holban de la CSȘ Focșani au impresionat juriul și au obținut locurile doi și trei, respectiv.

Victorie spectaculoasă

La categoria Junioare II, Nivel 5, Adelina Ioana Bădic de la CSM Onești a dominat competiția și a înregistrat o victorie spectaculoasă. Efortul și dedicarea ei au fost răsplătite cu o notă excelentă de 63.550. Mara Ioana Buraga de la CSA Steaua și Ștefania Petra Ioana Boboc de la LPS Cetate Deva au completat podiumul pe locurile doi și trei, demonstrând că munca lor asiduă dă roade.

Perseverență și pasiune

La Junioare III, Nivel 6, Anastasia Ana Maria Stancu de la CS Dinamo a strălucit și a impresionat publicul și juriul cu abilitățile sale remarcabile. Cu o notă de 68.300, ea a obținut locul întâi la individual, demonstrând că perseverența și pasiunea pot duce la performanțe extraordinare. Miriam Giușcă de la CSM Constanța și Alessia Albulescu de la CSM Arad au urcat alături de ea pe podium, obținând locurile doi și trei, respectiv.

CS Dinamo București – un punctaj impresionant

În competiția pe echipe, echipele au acumulat punctajele obținute atât în etapa precedentă de la Constanța, cât și în cea din Ploiești. La Junioare II, Nivel 4, echipa CS Dinamo București, formată din Aniela Maria Tudor, Antonia Cârciog și Ariana Georgiana Tamași, a cucerit locul întâi cu un punctaj impresionant de 353.700. LPS Cetate Deva și CSȘ Focșani au ocupat locurile doi și trei, demonstrând că perseverența și eforturile susținute pot aduce rezultate remarcabile.

Muncă în echipă și determinare

La Junioare II, Nivel 5, echipa CSȘ Focșani a obținut un punctaj de 343.925. CSA Steaua și LPS Cetate Deva s-au clasat pe locurile doi și trei, demonstrând că munca în echipă și determinarea pot face diferența.

Performanță remarcabilă pentru CSM Arad

La Junioare III, Nivel 6, echipa CSM Arad a strălucit și a cucerit locul întâi cu un punctaj impresionant de 390.700. CSȘ 1 Timișoara și CSM Constanța s-au clasat pe locurile doi și trei, arătând că unitatea și sprijinul reciproc sunt cheia succesului.

Premiul special

De asemenea, anumite gimnaste au primit Premiul Special pentru cel mai bun exercițiu impus în cadrul competiției. Alessia Voloștiuc de la LPS Cetate Deva, Adelina Ioana Bădic de la CSM Onești și Anastasia Ana Maria Stancu de la CS Dinamo au fost recunoscute pentru performanțele lor extraordinare.

Felicitări tuturor gimnastelor și antrenorilor implicați pentru eforturile lor deosebite și pentru rezultatele remarcabile obținute. Continuați să visați în continuare la glorie și să inspirați generațiile viitoare de gimnaste.