Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Iana Balteș, o adevărată forță în lumea ciclismului

Iana Balteș continuă să strălucească în competițiile la care participă. De data aceasta, a reușit să cucerească podiumul în prima etapă de Cupă Națională, Turul Ciclist CELCO, desfășurat pe malul Mării Negre, în zilele de 13 și 14 mai.

Performanțele Ianei au fost absolut remarcabile. Ea a obținut locul fruntaș în categoria cadeți, atât în proba de contratimp individual, cât și în cea de fond. Aceasta nu este doar o dovadă a abilităților sale extraordinare, ci și a dedicării și pasiunii pe care le aduce în fiecare competiție. De asemenea, a obținut un impresionant loc 3 în clasamentul general, învingându-și adversarele din categoria elite.

Munca și antrenamentele susținute au dat roade, iar Iana este o sursă de inspirație pentru toți cei care o urmăresc. Determinarea și perseverența ei în fața provocărilor ciclismului de performanță sunt demne de admirație.

Săptămâna viitoare, toți oamenii din spatele Ianei îi vor susține cu încredere în etapa următoare, care va avea loc în Bacău. Cu siguranță, aceasta va fi o nouă oportunitate pentru ea de a-și demonstra calitățile și de a cuceri noi victorii.

Felicitări, Iana, pentru rezultatele excepționale obținute în Turul Ciclist CELCO! Ești un exemplu de curaj, perseverență și pasiune pentru sport. Continuă să pedalezi cu aceeași înverșunare și să îți urmezi visul în ciclismul de performanță.

Suntem mândri de tine și de tot ceea ce ai realizat până acum. Baftă multă în etapele viitoare și să ai parte de curse pline de succes și satisfacții! Ești o adevărată campioană!