Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Grand Chess Tour revine la București cu cei mai bine cotați șahiști din România

Bucurați-vă de un spectacol extraordinar de șah cu cei mai bine cotați șahiști din România, participanți la Grand Chess Tour! Richard Rapport, Bogdan Deac, Kirill Shevchenko și Constantin Lupulescu se pregătesc să își demonstreze abilitățile în cele trei etape ale competiției.

Șahiștii români și-au asigurat prezența la Grand Chess Tour

Prima etapă, Superbet Chess Classic Romania 2023, se desfășoară la București în perioada 4-16 mai, urmată de Superbet Rapid & Blitz Poland la Varșovia în perioada 19-26 mai și SuperUnited Rapid & Blitz Croatia la Zagreb, în perioada 3-10 iulie.

Premii record la Grand Chess Tour 2023

Cu premii totale de 1,4 milioane de dolari și un fond de premii bonus pentru primii trei clasați, această competiție de șah este o oportunitate unică de a vedea cele mai bune jocuri de șah din lume. Nu ratați șansa de a vedea cum acești mari șahiști din România își demonstrează talentul și determinarea în fața unor adversari de top internațional.

#GrandChessTour #SuperbetChessClassicRomania #SuperbetRapidBlitzPoland #SuperUnitedRapidBlitzCroatia #SahistiiRomani #SpectacolulSahului

Să descoperim talentele ascunse ale șahiștilor români în cele mai prestigioase competiții internaționale de șah!

Richard Rapport, Bogdan Deac, Kirill Shevchenko și Constantin Lupulescu – jucătorii de top ai României – sunt pregătiți să intre în competiție cu cei mai buni jucători de șah din lume în cadrul Grand Chess Tour. Veniți să-i susținem pe acești jucători români la Superbet Chess Classic Romania, Superbet Rapid & Blitz Poland și SuperUnited Rapid & Blitz Croatia. Aceste etape ale competiției de șah sunt o oportunitate unică de a vedea cea mai bună performanță din lumea șahului în acțiune, în timp ce jucătorii români își demonstrează abilitățile în fața unor adversari de top internațional. Să fie șah!

Șahiștii români și-au asigurat prezența la Grand Chess Tour