Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Gloria și tenacitatea unei Campioane

Într-un amestec vibrant de grandoare artistică și măiestrie tehnică, Cătălina Stănescu, în vârstă de doar 11 ani, își înscrie numele în istoria patinajului artistic. Cu un spirit neînfrânt și o pasiune neclintită, ea redefinește granițele posibilului.
La Skate Celje, un concurs de prestigiu în cadrul European Criterium, Cătălina a cucerit podiumul, clasându-se pe locul 3. Nu este doar o victorie, ci o declarație de măreție. Într-un peisaj dominat de veteranii sportului, Cătălina a strălucit într-o categorie superioară, Basic Novice 3, un teren necunoscut, plin de provocări.


Cătălina nu este străină de succes. Campioană națională și câștigătoare a Cupei României, ea a dominat categoriile Cubs 1 și 2, fiind o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi. Instruită la Clubul EduSport București și rafinată artistic prin cursurile de balet ale Operei Naționale, Cătălina îmbină eleganța cu puterea în fiecare mișcare.
În fiecare piruetă și săritură, Cătălina își exprimă povestea – una de ambiție, reziliență și dragoste necondiționată pentru sport. Sub îndrumarea antrenoarei Andreea Ionescu-Pascu și a profesorului de balet Magdalena Rovinescu, ea nu doar patinează, ci dansează pe gheață, captivând inimile spectatorilor.
Cătălina nu se oprește aici. Fiecare victorie, fiecare moment pe gheață, este un pas spre viitorul strălucit ce o așteaptă. Vă invităm să fiți parte din călătoria ei, să o susțineți și să vă bucurați de fiecare reușită. Fiecare articol, fiecare poveste împărtășită despre Cătălina, este o medalie a recunoașterii pentru talentul și munca ei.
Cătălina Stănescu nu este doar un nume pe o listă de campioni; ea este simbolul unei generații care se ridică prin pasiune și muncă. În fiecare mișcare pe gheață, ea scrie o nouă pagină în cartea patinajului artistic. Să fim martorii ascensiunii unei adevărate artiste a gheții.