Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Gabriela Szabo, un model de perseverență și disciplină în sport

Gabriela Szabo – o legendă a sportului românesc, a povestit despre viața și cariera sa într-un interviu cu Boris Velimirovici, jurnalistul emisiunii „11%”.

Povestea impresionantă a unei campioane europene și olimpice

Aceasta și-a început cariera de sportivă la vârsta de 15 ani și a devenit campioană europeană la scurt timp.

Cu toate că a fost mereu departe de familie, pregătirea intensă a fost prioritatea sa. Gabriela Szabo crede că nu poți obține performanțe fără disciplină și seriozitate. Ea a câștigat o medalie de aur la JO din Sydney și a stabilit un nou record olimpic. Sportiva este recunoscută pentru inteligența ei tactică ieșită din comun. Ea este prima campioană olimpică la semifond din atletismul românesc și a luat cel puțin o medalie la toate competițiile importante.

În podcastul TVR „11%”, Gabriela Szabo a dezvăluit cât de important este sportul pentru inclusiune socială și că nu contează etnia, culoarea sau religia în sport. Ea a subliniat frumusețea sportului și a afirmat că este o competitivitate sănătoasă între sportivi. În dialogul relaxant cu Boris Velimirovici, sportiva a vorbit și despre copilărie, amintindu-și cu drag de orașul său natal, unde nu conta etnia și toți copiii se jucau împreună. În plus, ea a abordat subiecte precum moștenirea maghiară, xenofobia în sport și cum se manifestă aceasta.

Gabriela Szabo: un model de perseverență și disciplină pentru tinerii sportivi

Episodul cu Gabriela Szabo este un omagiu adus unei legende a sportului și un exemplu de perseverență, disciplină și determinare. Interviul este o lectură obligatorie pentru toți cei care doresc să afle mai multe despre această sportivă legendară și modul în care a devenit un reper pentru toți cei care doresc să obțină succesul în viață.

#GabrielaSzabo #sport #perseverenta #disciplina #minoritati