Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Filip Ugran – primul pilot român din Campionatul Mondial de Anduranță FIA WEC

O nouă eră în motorsportul mondial, cu legendarul Ferrari, Porsche, Peugeot, Cadillac și Toyota în competiție

Este o veste mândră pentru toți iubitorii de motorsport din România! Filip Ugran, un tânăr de doar 20 de ani din Târgu Mureș, a devenit primul pilot român care a participat în Campionatul Mondial de Anduranță FIA WEC. #anduranță #motorsport #pilotromân #FIAWEC #FilipUgran #PremaRacing #Eurosport #LeMans

Această competiție este una dintre cele mai importante și prestigioase competiții de motorsport din lume, fiind cunoscută pentru cursele sale lungi și pentru participarea unor mărci legendare precum Ferrari, Porsche, Peugeot, Cadillac și Toyota.

Filip Ugran, inclus în linia de piloți a echipei italiene Prema Racing, campioană în multiple categorii

Filip Ugran face parte din echipa puternică italiană Prema Racing, care a câștigat mai multe titluri în competiții precum Formula 2, Formula 3 și Formula 4. Acesta este un moment istoric pentru România, deoarece Filip este primul pilot român care participă într-o astfel de competiție și care va concura și la celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans.

Eurosport transmite toate etapele din Campionatul Mondial de Anduranță, inclusiv cursa de la Le Mans, și vă propune să fiți alături de Filip prin interviurile realizate de comentatorul-expert Eurosport, Alex Cascatău, campion în GT & Prototype Challenge Netherlands, dublu câștigător al Spa Racing Festival și campion național de anduranță RES. Acesta va oferi o perspectivă unică asupra vieții unui pilot de curse profesionist, de la antrenamente și pregătiri, până la curse și experiențe unice din spatele scenei.

Toate aceste etape rămase din Mondialul de anduranță vor fi transmise în exclusivitate pentru România pe Eurosport și pe aplicația Eurosport. Nu ratați șansa de a fi alături de Filip Ugran în această competiție istorică și urmăriți toate etapele pentru a vedea cum se desfășoară această competiție de anduranță impresionantă.

Târgumureșeanul Filip Ugran, primul pilot român din FIA WEC, va concura la Le Mans, alături de legendarul Ferrari, Porsche, Peugeot, Cadillac și Toyota.