Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

European Combat Games 2023: O zi plină de succes și inspirație

Iată-ne la începutul unei noi călătorii pline de adrenalină și pasiune! Ziua 1 a competiției EUROPEAN KOMBAT GAMES 2023 ne-a adus o mulțime de motive de mândrie și inspirație. Sportivii noștri, prin dăruirea și efortul lor personal, au adus România, școala sportivă și federația noastră în lumina reflectoarelor, obținând nu mai puțin de 4 medalii.

Performanțe remarcabile în Grupa Copii

În Grupa Copii, Mureșan Maia și Iorga Ștefania au reușit să obțină locul 3, demonstrând că determinarea și dedicarea lor nu au cunoscut limite. Salanța Ingrid și Dănilă Victor s-au remarcat prin performanțe excepționale, obținând locul 2 în competiție. Nu putem uita să menționăm nici participarea remarcabilă a sportivului Cetean Luca, care a obținut locul 5 într-o competiție acerbă.

Recunoașterea meritată a eforturilor tehnicienilor și instructorilor

Aceste rezultate nu sunt doar o reflectare a talentului și muncii sportivilor noștri, ci și o dovadă a implicării și dedicării tehnicienilor prezenți la Belgrad. Eforturile lor de a pregăti și îndruma acești copii minunați nu pot fi subestimate. De asemenea, salutăm și munca depusă de instructorii și antrenorii din cluburile în care acești tineri se antrenează. Ei sunt cei care îi susțin și îi ghidează pe această cale a performanței.

O națiune întreagă susține eforturile voastre

Vă dorim mult succes tuturor membrilor delegației noastre în continuarea competiției. Aveți în spatele vostru suportul întregii țări și suntem convinși că veți continua să ne inspirați prin pasiunea și angajamentul vostru. Indiferent de rezultatele finale, știți că ați ajuns deja în vârful performanței prin munca și dedicarea voastră.

Continuați să vă bucurați de această experiență extraordinară și să faceți tot ce este în puterea voastră pentru a vă atinge obiectivele. Sunteți adevărați campioni și suntem mândri să fim alături de voi în această călătorie. Haideti să demonstrăm întregii lumi că spiritul nostru sportiv și determinarea noastră sunt de neegalat.