Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Eforturi remarcabile în lumea luptelor

Lumea luptelor a fost martora unor performanțe remarcabile de la tinerii luptători ai echipei Rapid București, care au strălucit atât în concursurile interne, cât și în cele internaționale. Recent, Constanța a fost gazda etapei finale a Cupei României U20 la lupte, iar luptătorii noștri au înregistrat rezultate impresionante.

Performanțe strălucitoare în competițiile interne

La stilul liber, sub îndrumarea antrenorului Cornel Zaharia, lotul feroviar a obținut două prezențe pe podium. Doru Dincă a fost laureatul Cupei României la categoria de greutate 65 de kilograme, demonstrând abilități luptătoare de excepție. De asemenea, Antonio Intze a obținut locul 3 la categoria 57 de kilograme, confirmând talentul și perseverența sa în lupte.

O reprezentare demnă în competițiile internaționale

Nu numai în competițiile interne, ci și în cele internaționale, luptătorii noștri au strălucit. La un concurs desfășurat în Ungaria, la juniori U17, David Tîrțan a cucerit medalia de aur la categoria de greutate 80 de kilograme, demonstrând că munca asiduă și dedicarea pot aduce recompense deosebite. De asemenea, micuța Andrada Dincă s-a impus în fața adversarilor și a urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului la categoria 38 de kilograme, reprezentând cu mândrie echipa noastră în Ungaria.

Pasiune și dăruire în căutarea succesului

Felicitări luptătorilor rapidiști pentru aceste performanțe remarcabile! Eforturile voastre susținute și pasiunea cu care vă dedicați sportului luptelor sunt exemple pentru toți cei care visează să atingă excelența în acest domeniu. Sunteți o sursă de inspirație pentru tinerii luptători și ne faceți mândri să vă avem în echipa noastră.

Continuați să luptați cu dăruire și să vă urmăriți visurile în lumea luptelor. Suntem alături de voi în această călătorie și vă încurajăm să depășiți orice obstacol în drumul către succesul vostru. Felicitări din inimă și vă dorim mult succes în competițiile viitoare!