Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Efortul și pasiunea pentru yachting au fost recompensate cu victorie și locul trei la concursul Bourgas Sailing Week.

Recompensele efortului și pasiunii pentru yachting

Între 3 și 7 mai 2023, Burgas, Bulgaria, a fost gazda concursului „Bourgas Sailing Week”, unde s-au întâlnit sportivi din Turcia, Grecia, Bulgaria și România. Participanții au concurat în opt clase de ambarcațiuni, inclusiv la clasele Optimist, Ilca 4 pentru fete și băieți, Ilca 6 pentru fete și băieți, Finn, 420 și 470.

Și-așa că, cu inima plină de determinare și cu mândrie de a reprezenta clubul sportiv #CSMB, sportivii Pop Yanis și Sprânceană Ada, împreună cu antrenorul Giulescu Daniel, au părăsit concursul cu două medalii. Yanis Pop a câștigat medalia de aur în clasa Ilca 4 băieți, în timp ce Ada Sprânceană a obținut medalia de bronz în clasa Ilca 4 fete.

Un astfel de rezultat nu poate fi decât o confirmare a muncii și pasiunii acestor tineri sportivi pentru yachting. Acești tineri sportivi au dedicat mult timp și efort pentru a se pregăti pentru acest concurs, iar performanța lor dovedește că aceste eforturi nu au fost în zadar.

Felicitări, tuturor! Victoria și locul trei la Bourgas Sailing Week sunt o recunoaștere a pasiunii și talentului vostru, precum și a muncii susținute depuse pentru a ajunge aici.