Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa României la schi-alpinism obține cinci medalii la Cupa Mondială de Tineret!

În schi-alpinismul din România se scrie istorie, iar viitorul arată extrem de promițător! Echipa de tineret (U16) s-a întors din Cupa Mondială cu 5 medalii, o performanță deosebită și un motiv de mândrie pentru toți românii. Este un început de carieră impresionant pentru acești sportivi talentați, care au demonstrat că au potențial și pentru categoriile de vârstă superioare.

#schialpinism #CupaMondială #Tineret #echipaRomâniei #viitorulSunăBine

Boboc Beatrice a obținut trei medalii, una de argint și două de bronz, iar Surdu Marian a obținut două medalii de argint. Acești tineri campioni au reprezentat cu succes România și au dat dovadă de perseverență, tenacitate și talent. Sunt modele demne de urmat pentru toți cei care își doresc să ajungă în vârful sportului.

Echipa de schi-alpinism este formată din sportivi tineri și talentați, care sunt îndrumați de antrenori pricepuți și dedicați, printre care se numără și Manea Rareș și Manea Alexandra. Aceștia au reușit să-i pregătească pe sportivii noștri astfel încât să obțină cele mai bune rezultate posibile și să ne facă mândri de performanțele lor.

Nu trebuie să uităm nici de susținerea celor care au făcut posibil acest succes, printre care se numără COSR, SCANDIA FOOD, URBAN MONKEY, FRAE, MARAMONTSPORT, MONTURA ROMANIA, SCARPA ROMANIA, PIEPS ROMANIA, VECTRA LOGISTIC, ATK BINDINGS și EBASTO. Aceștia au susținut cu generozitate echipa de schi-alpinism și au făcut posibilă participarea acesteia la competițiile internaționale.

Este un moment deosebit de important pentru schi-alpinismul din România, iar rezultatele obținute de echipa de tineret sunt o dovadă că sportul românesc poate fi la fel de performant ca oricare altul din lume. Sperăm ca acești sportivi talentați să continue să obțină succese și să aducă României medalii și trofee în competițiile internaționale.

Hai România! 🇷🇴 #skimo #schi-alpinism #performanta #sportivi-tineret #echipa #antrenori #cosr #montura-romania #scarpa-romania #pieps-romania #urban-monkey #at-bindings #frae