Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa României la Campionatul Mondial Individual 2023 Durban

Cu doar câteva zile înainte de Campionatul Mondial Individual 2023 Durban, sportivii români de tenis de masă își fac ultimele pregătiri și își fac bagajele pentru a-și reprezenta cu mândrie țara la competiția mondială. Aceștia se simt uniți și încrezători în forțele proprii, după o perioadă de antrenamente intense și cantonament de pregătire.

Delegația României – o echipă puternică și dedicată

Cu o delegație puternică, alcătuită din 8 sportivi și 5 membri ai staff-ului, România va fi reprezentată în cele mai importante probe de tenis de masă ale competiției. Pe lângă cele două probe de simplu masculin și feminin, România are și echipe puternice în probele de dublu, atât masculin, cât și feminin și mixt.

Înfruntând provocările și visând la medalii

Sportivii Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Cristian Pletea și Rareș Șipoș vor participa la proba de simplu masculin, iar Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman se vor întrece în proba de simplu feminin. Ovidiu Ionescu va juca și în proba de dublu masculin alături de Alvaro Robles din Spania, iar Darius Movileanu și Eduard Ionescu vor fi partenerii de echipă la aceeași probă. În ceea ce privește proba de dublu feminin, Bernadette Szocs se va alătura Sofiei Polcanova din Austria, Andreea Dragoman va face echipă cu Elizabeta Samara, iar Adina Diaconu va juca alături de Maria Xiao din Spania. Ovidiu Ionescu va mai fi prezent și în proba de dublu mixt, fiind partenerul Bernadettei Szocs, în timp ce Cristian Pletea va face echipă cu Adina Diaconu.

Susținuți de un staff de experți și specialiști

Delegația va fi susținută de un staff deosebit de puternic și experimentat, condus de antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Șteff, Andrei Filimon și Ionuț Seni. Kinetoterapeuții Adrian Mîrza și Petruț Ghiță, precum și psihologul Mioara Șincan și medicul Costin Dumitru vor asigura că sportivii sunt în cea mai bună formă fizică și mentală pentru competiția ce se va desfășura în Africa de Sud.

România, mândră de reprezentanții săi

Este o onoare pentru orice sportiv să reprezinte țara la un Campionat Mondial, iar pentru sportivii români de tenis de masă nu face excepție. Aceștia sunt pregătiți să ofere tot ce au mai bun pe teren, să lupte cu ambiție și să facă țara mândră de performanțele lor. Le urăm mult succes și să aducă acasă medalii și trofee de la această competiție de prestig