Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa națională feminină de popice a României strălucește în debutul Campionatelor Mondiale

Echipa națională feminină de popice a României, condusă de antrenoarea-jucătoare Luminița Dogaru, a început cu dreptul la Campionatele Mondiale. Într-un meci incitant, România a învins Bosnia și Herțegovina cu scorul de 6-2, totalizând 3.359 de popice doborâte în fața celor 3.270 ale adversarelor. Luminița Dogaru a obținut cel mai bun rezultat, cu 584 de popice doborâte, fiind urmată de Daniela Lăcătușu – 581, Maria Ciobanu – 562, Florentina Naghi – 551, Alina Sanda – 547 și Bernadett Seres – 534.

Determinare și unitate – cheia succesului în competițiile viitoare

Următorul meci al echipei noastre va fi împotriva selecționatei Italiei, programat pentru duminică, 22 mai, de la ora 09:00. Cu o atitudine hotărâtă, sportivele noastre speră să crească în rezultate de la meci la meci și să obțină victorii în fiecare joc. Echipa este unită și aceasta se reflectă în mod evident în jocul nostru. Suntem încrezători în puterea noastră de a obține performanțe remarcabile și vom face totul pentru a duce culorile țării noastre cât mai sus.

O echipă puternică și dedicată – susținem și echipa masculină

Luminița Dogaru a declarat: „A fost un meci relativ ușor și sper ca la fiecare meci să creștem în rezultate. Îmi doresc să câștigăm fiecare joc. Important este că suntem o echipă unită, iar asta se vede în jocul nostru! Echipa masculină a României va juca sâmbătă împotriva selecționatei Poloniei. Suntem alături de ei și îi susținem.” Această solidaritate și sprijin reciproc între echipele noastre evidențiază puterea noastră colectivă și determinarea de a obține rezultate de excepție.

Din echipa României fac parte sportive de mare valoare, precum Luminița Dogaru, Alina Sanda și Andreea Drăghici de la CS Rapid București, Daniela Lăcătușu și Florentina Naghi de la Conpet Petrolul Ploiești, precum și Maria Ciobanu, Fekete Reka și Seres Bernadet de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș. Această echipă puternică și determinată este pregătită să înfrunte orice provocare pentru a aduce onoare țării noastre.

România se află în Grupa C, alături de Bosnia și Herțegovina, Italia și Croația. Doar primele două clasate din cele patru grupe vor avansa în fazele superioare ale Campionatului Mondial de Popice de la Varaždin.

Felicitări echipei noastre pentru debutul remarcabil și le dorim mult succes în continuare! Suntem mândri de voi și suntem convinși că veți străluci și în competițiile viitoare!