Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa feminină de tenis de masă de la CSM Constanța cucerește Divizia A

Miercuri, 24 Mai, sala de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța a fost scena unei performanțe excepționale. Echipa feminină de tenis de masă de la CSM Constanța s-a confruntat cu echipele din baraj pentru promovarea în Divizia A a Campionatului Național de Tenis de Masă pe echipe, organizat de către Federația Română de Tenis de Masă.

Victoria categorică asigură promovarea

Fetele de la CSM Constanța au demonstrat o putere de neînfrânt și o hotărâre de fier. În fața echipei CSM Cluj-Napoca, au strălucit pe teren, obținând o dublă victorie spectaculoasă. Scorurile finale au fost de 3-0 și 3-1 în favoarea Constanței, asigurându-și astfel promovarea meritată în Divizia A. Un moment istoric pentru tenisul de masă feminin din Constanța!

Mândrie și bucurie pentru întreaga echipă

CSM Constanța a demonstrat că prin determinare, pasiune și antrenament susținut, orice obiectiv poate fi atins. Această promovare este rezultatul dedicării și sacrificiilor făcute de fiecare membru al echipei. Efortul lor a fost răsplătit cu succesul mult dorit, iar acum au privilegiul de a evolua în cel mai înalt nivel al competiției.

Călătoria spre noi înălțimi

Această promovare marchează începutul unei noi etape în cariera sportivelor noastre. Ele vor avea ocazia să se măsoare cu cele mai bune echipe din țară, să-și testeze limitele și să continue să se dezvolte ca sportive de elită. Cu perseverență și ambiție, pot depăși orice obstacol și pot scrie noi capitole de succes.

Felicitări echipei feminine de tenis de masă de la CSM Constanța pentru această realizare impresionantă! Suntem mândri de voi și de dedicarea voastră. Această promovare este rezultatul pasiunii și muncii voastre susținute. Inspirați și motivați tinerii sportivi din întreaga țară să-și urmeze visurile și să persevereze în căutarea succesului.

Continuați să vă antrenați și să vă perfecționați abilitățile, pentru că sunteți pe drumul cel bun. Suntem alături de voi în această călătorie și vă dorim mult succes în viitor.