Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa de Taekwondo WT se pregătește să cucerească Belgradul

Echipa de Taekwondo WT din România se pregătește să se întoarcă în arenă, aducând cu ea forța și determinarea celor 20 de sportivi elevi care o compun. Acești tineri, legitimați la 13 dintre cluburile membre ale federației noastre, sunt susținuți de 3 antrenori dedicați și 2 arbitri, care îi vor îndruma și încuraja în competiția Europeană SCHOOL KOMBAT GAMES – BELGRAD 2023.

Echipa de Taekwondo WT este gata să reprezinte România

Această participare reprezintă o oportunitate extraordinară de a promova valorile sportului și de a reprezenta România într-un mediu internațional.

Încredere în echipa noastră

În timp ce echipa României se pregătește pentru competiția Europeană SCHOOL KOMBAT GAMES – BELGRAD 2023, le transmitem tuturor sportivilor noștri urări de succes. Știm că vor reprezenta cu mândrie țara noastră și că vor da tot ce au mai bun pe tatami.

Echipa noastră este pregătită să facă față tuturor provocărilor și încercărilor pe care le va întâlni în competiție. Avem încredere în potențialul și abilitățile sportivilor noștri, iar ei vor face tot posibilul să se ridice la înălțimea așteptărilor și să își depășească limitele.

Așadar, să fim alături de echipa de Taekwondo WT a României în această competiție importantă și să le transmitem toate gândurile noastre pozitive. Suntem mândri de voi și suntem siguri că veți aduce bucurie și succes țării noastre.