Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa de junioare a Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș, plină de speranță în semifinala Campionatului Național de Junioare Grupa Elita

Astăzi, de la ora 13:00, Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș va juca cel de-al treilea meci al turneului semifinal al Campionatului Național de Junioare Grupa Elita, în compania CS Viitorul Borș Oradea. Fetele noastre sunt pline de speranță și determinare, pregătite să facă tot posibilul pentru a se califica în finala campionatului.

După un meci greu și tensionat cu gazdele LPS Cluj-Napoca în care au pierdut în cinci seturi, junioarele și-au luat revanșa cu un impresionant 3-0 în partida de ieri cu CSS Bega Timișoara. Această victorie le-a oferit încredere și speranță pentru meciul de astăzi și pentru restul turneului.

Echipa Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș beneficiază de sprijinul unor sponsori de seamă precum E.ON România, Caparol România, Dafcochim Group, Aliat Mercedes-Benz, SSIF Goldring, Montrepcom, Lasprom, Big Aluminium, Allcolors Serv, Negro Exchange și Vertiqal Safety. De asemenea, partenerii locali, precum Primăria Târgu Mureș, Hotel Grand și Aerdeal, contribuie la susținerea și dezvoltarea echipei.

Acest turneu reprezintă un pas important în cariera acestor tinere sportive și o oportunitate de a-și demonstra talentul, determinarea și spiritul de echipă. Antrenorii și staff-ul tehnic sunt încrezători în capacitatea lor de a face față provocărilor și de a se impune în meciurile viitoare.

Pentru fetele noastre, acest campionat este un prilej de a-și îmbunătăți performanțele, de a învăța din experiențele trecute și de a se pregăti pentru viitoarele competiții. Atmosfera pozitivă și încrederea în propriile forțe le oferă acestor junioare un avantaj important în parcursul lor spre victorie.

În acest context, echipa Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș dorește să mulțumească tuturor celor implicați în susținerea și promovarea sportului, în special fanilor și susținătorilor care îi încurajează constant. Împreună, ei formează o comunitate unită, care își propune să promoveze valorile sportului și să inspire generațiile viitoare.

Le urăm multă baftă și succes în meciul de astăzi și în restul competiției!