Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa de gimnastică de la CS Dinamo impresionează la Campionatul Național de junioare II și III – etapa I, Constanța seria A!

Echipa de gimnastică de la CS Dinamo a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de junioare II și III, etapa I, Constanța seria A. Sportivele au urcat pe podium în mai multe categorii, demonstrând o pregătire intensă și un spirit de echipă puternic.

#Dinamo #gymnastics #CampionatNațional #junioareII #junioareIII

Rezultatele obținute sunt o dovadă a talentului și a dedicării acestor tinere gimnaste, dar și a muncii susținute a antrenorilor, care au pregătit sportivele cu profesionalism și pasiune. Echipa Dinamo a obținut locul 3 în cadrul categoriei Junioare III (nivel 7), iar Anastasia Stancu a ocupat locul 1 la nivelul 6. De asemenea, Junioarele II (nivel 4) au reușit să ocupe locul 1 ca echipă, iar Ana Nedelcu și Sara Ciocîrlan au obținut locurile 5 și 9 în cadrul categoriei Junioare II (nivel 5). În urma acestor rezultate, echipa Dinamo a obținut o poziție puternică în clasamentul general și a demonstrat că este una dintre cele mai competitive echipe de gimnastică din țară. Felicitări tuturor gimnastelor și antrenorilor implicați! #Dinamo #gimnastică #campionatnațional #rezultateremarcabile #spiritechipei