Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa de baschet a CSU Târgu Mureș obține locul 4 la Cupa României de baschet masculin 3×3 indoor

Echipa de baschet masculin 3×3 indoor a CSU Târgoviște a reușit o performanță deosebită în cadrul Cupei României. Alin Borșa, Tamás Bölöni, Dragoș Gheorghe și Vlad Nistor, conduși de antrenorul Norbert Steff, au demonstrat un spirit de echipă puternic și ambiție în fiecare meci disputat.

Victorie după victorie

De-a lungul celor două zile de competiții, au întâmpinat adversari puternici și au demonstrat că sunt pregătiți să se ridice la înălțimea provocărilor. Din cele 5 meciuri jucate, au obținut 4 victorii, un rezultat cu adevărat impresionant.

Învingând echipe redutabile

În faza grupelor, au întâlnit CSM Constanța 1, favorita și câștigătoarea trofeului. Au oferit un spectacol incredibil, reușind să se impune cu scorul strâns de 21-20. Apoi, au continuat să își facă drum prin competiție, înregistrând victorii convingătoare împotriva Dinamo București (21-5), SCM U Craiova (21-10) și CSU Pitești 1 în sferturi (21-12).

O înfrângere demnă în semifinale

Deși au cedat în semifinale, în meciul împotriva constănțenilor, au demonstrat că sunt o echipă puternică și că au luptat până în ultimul minut.

Felicitări echipei pentru efortul și dedicarea deosebită pe care au demonstrat-o pe teren. Locul 4 în ierarhia finală a Cupei României este o realizare de invidiat și reprezintă recunoașterea talentului și muncii depuse de fiecare membru al echipei. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei pasionați de baschet și demonstați că, prin perseverență și determinare, orice obiectiv este realizabil.