Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa CSȘ Târgoviște, fără pereche pe terenul de baschet U13

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște continuă să domine în competițiile naționale de baschet masculin U13. Echipa a obținut trei victorii la cel de-al treilea turneu din faza a II-a a Campionatului Național U13, care a avut loc la Sibiu în weekend-ul 01-02.04.2023. Sportivii noștri au reușit să învingă echipele CSU SIBIU, GALACTICA BRASOV și CSM CSU ORADEA, și sunt practic calificați la turneul semifinal înainte de desfășurarea ultimului turneu.

Felicitări, băieți, pentru performanțele voastre remarcabile! Profesorul antrenor Ovidiu Parnia și întreaga echipă de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște merită felicitări pentru munca lor depusă și pentru efortul susținut în dezvoltarea sportivilor noștri tineri.

Aceste rezultate impresionante sunt un motiv de mândrie nu doar pentru Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, ci și pentru întreaga comunitate sportivă din județul Dâmbovița și din întreaga țară. Sportul ne învață perseverența, disciplina și determinarea, iar echipa noastră demonstrează că prin muncă și dedicare se pot obține performanțe remarcabile.

Felicitări și mult succes în continuare! Suntem cu toții alături de voi și vă susținem în continuare în drumul vostru spre noi victorii și performanțe!