Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Dunărea Brăila învinge Gloria Bistrița Năsăud și continuă lupta pentru play-off

Într-un meci plin de intensitate și pasiune, echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a învins Gloria Bistrița Năsăud în Sala Polivalentă din Brăila. Și nu ar fi fost posibil fără susținerea și entuziasmul fanilor prezenți, care și-au arătat încă o dată dragostea față de echipa lor.

#GoPanthers, #HaiBraila, #handbal, #DunareaBraila, #GloriaBistritaNasaud

Dunărea Brăila obține o victorie importantă împotriva Gloria Bistrița Năsăud

Echipa se pregătește deja pentru următoarea etapă, programată pentru data de 19 aprilie 2023, când Dunărea Brăila va juca din nou acasă în Sala Polivalentă împotriva echipei CSM Slatina. Până atunci, însă, este o pauză competițională datorată participării echipei naționale de handbal feminin a României în preliminariile Campionatului Mondial 2023. România va juca pe 8 și 12 aprilie în compania selecționatei similare a Portugaliei.

Echipa națională de handbal feminin pregătește preliminariile Campionatului Mondial 2023

În acest meci, printre cele 18 de handbaliste convocate se regăsește și pivotul Dunării Brăila, Nicoleta Balog, care va fi o contribuție importantă la efortul naționalei.

Mulțumim tuturor celor prezenți la meci, precum și partenerilor noștri de încredere, care ne susțin și ne ajută să continuăm să ne dezvoltăm ca echipă și club. Hai, Dunărea! Hai, Brăila!

#GoPanthers #HaiBraila 🤍Alb albastră e inima noastră! 💙 #ConsiliulJudeteanBraila #PrimariaMunicipiuluiBraila #MAN #AgricostByAldahra #APAN #BellaItalia #RodBun #PhoeniciaHotels #PlotterDesign