Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Dinamo Under 11: Vicecampioană națională la Polo

Sezonul 2022-2023 a fost unul plin de victorii și performanțe de excepție pentru echipa de juniori Under 11 de la Dinamo. Acești tineri talentați, pregătiți cu pasiune și devotament de către antrenorul Robert Fiereșteanu, încheie sezonul cu o medalie de argint, obținând titlul de vicecampioni naționali!

Meciul decisiv

În meciul decisiv, desfășurat astăzi, jucătorii au luptat cu determinare și curaj împotriva echipei gazdă, Corona Brașov. Rezultatul final s-a încheiat cu un scor egal, 3-3, într-un meci extrem de disputat. Ambele echipe au avut același număr de puncte la finalul competiției, dar titlul suprem a fost adjudecat de echipa brașoveană, datorită golaverajului.

Exemple demne de urmat

Cu toate acestea, vrem să le transmitem felicitări deosebite copiilor din echipa de polo a lui Dinamo! Sunteți adevărați campioni și exemple demne de urmat. Medalia de argint pe care ați obținut-o reflectă angajamentul vostru, munca asiduă și pasiunea pe care o manifestați pentru acest sport minunat.

Performanțe remarcabile

Efortul pe care l-ați depus pe parcursul întregului sezon nu trebuie subestimat. Ați demonstrat că sunteți capabili să înfruntați orice provocare și să vă ridicați la nivelul celor mai buni. Jocul vostru impresionant și spiritul de echipă au captivat inimile spectatorilor și i-au făcut mândrii pe toți cei care vă susțin.

Felicitări, tineri campioni, pentru medalia de argint și pentru faptul că ați jucat cu inima pe teren! Continuați să visați în și să vă străduiți să atingeți noi înălțimi. Să nu uitați niciodată că, indiferent de rezultate, sunteți învingători adevărați prin pasiunea și dedicarea voastră față de acest sport minunat.