Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Dinamo își consolidează locul 2 la Campionatul Național de Polo feminin!

Dinamo a obținut două victorii zdrobitoare în cadrul Turneului 5 al Campionatului Național de polo pentru senioare Suzuki și și-a consolidat locul 2 în clasament. Echipa noastră, antrenată de Viorel Rus, a avut un început exploziv și a învins fără drept de apel echipele CSM Târgu Mureș și Rapid București cu scorurile de 25-4 și, respectiv, 13-7.

Performanța echipei noastre este remarcabilă și confirmă că munca asiduă și dedicarea totală își spun cuvântul. Jocul de echipă și efortul depus de fiecare jucătoare au dus la aceste rezultate impresionante. În plus, aceste victorii sunt și o demonstrație de forță pentru echipa noastră înaintea unui derby important împotriva Stelei.

Dinamo va mai avea două meciuri de disputat în cadrul turneului, urmând să se dueleze astăzi cu CSU Oradea și mâine în derby-ul cu Steaua. Chiar dacă efortul depus va fi mare, sunt convins că fetele noastre vor da totul pe teren și ne vor face să fim mândri de ele. Hai Dinamo!

În același timp, echipa masculină a cedat în primul meci al grupului 1-4 / turneul 2, disputat și el la Oradea, împotriva echipei CSM Oradea, cu scorul de 6-13. Cu toate acestea, băieții noștri vor avea șansa să se revanșeze astăzi, când se vor întâlni cu Steaua, și mâine, cu Rapid București.