Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Descoperă viitorii campioni ai rugby-ului tag la Olimpiada Națională a Sportului Școlar din București!

Descoperă campionii rugby-ului tag din București!

Pe 24 martie, terenul de antrenament cu gazon natural de la Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf va găzdui o competiție unică, care va determina reprezentanții municipiului București la faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la rugby-tag.

Cele mai bune 6 echipe, câte una din fiecare sector al orașului, se vor întâlni pentru a-și demonstra abilitățile și a concura pentru locul la faza națională. Vor fi prezenți aproximativ 80 de participanți, elevi și profesori, care vor asigura o competiție plină de energie și pasiune.

Faza finală a ONSS rugby-tag se va desfășura în Târgoviște, în județul Dâmbovița, unde opt echipe din toate zonele regionale se vor lupta pentru a deveni campioana națională la rugby-tag gimnazial.

Fiecare echipă este pregătită să ofere cea mai bună performanță și să reprezinte cu mândrie sectorul său, școala și orașul. Echipa câștigătoare va fi desemnată campioană la rugby tag gimnazial, iar jucătorii vor fi aplaudați pentru eforturile lor și vor avea posibilitatea de a-și dezvolta cariera în acest sport.

Încurajează și tu echipa ta preferată și fii alături de acești sportivi pasionați de rugby tag. Împreună, putem să susținem sportul școlar și să promovăm o viață activă și sănătoasă.