Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Delvinei Merigor, prima sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Paris! – Liga Sportivilor

Este o realizare extraordinară pentru Delvine Merigor, prima sportivă din România care și-a câștigat pașaportul pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Această performanță remarcabilă a fost obținută după ce a terminat pe locul 3 Maratonul de la Barselona, fiind cronometrată într-un timp senzațional care reprezintă a doua cea mai bună performanță din istoria probei în România.

Este o adevărată inspirație să vezi cum munca, perseverența și talentul unei persoane pot să o ducă la astfel de performanțe impresionante. Delvine Merigor a dovedit că nimic nu este imposibil și că orice vis poate deveni realitate atunci când îți dedici sufletul și pasiunea pentru ceea ce faci.

Delvine Merigor, în vârstă de 30 de ani, este legitimată la clubul CSA Steaua București, fiind antrenată de către Valentin Anghel, unul dintre cei mai talentați antrenori din România. Acesta a reușit să o pregătească într-un mod excepțional pe Delvine, ceea ce a dus la această performanță unică în istoria sportului românesc.

Este demn de admirat faptul că Delvine a reușit să depășească obstacolele și să își urmeze visul, chiar și atunci când a trebuit să depășească problemele legate de cetățenia sa. A devenit cetățean român în august 2021, iar acum își poate reprezenta cu mândrie țara la cel mai înalt nivel sportiv.

Felicitări, Delvine Merigor, pentru această performanță extraordinară și pentru faptul că ai reprezentat cu demnitate țara noastră la Maratonul de la Barcelona! Ești o sursă de inspirație pentru toți cei care își doresc să obțină astfel de performanțe remarcabile și să demonstreze că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat să reușești.