Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Delegația României de Lupte pe Plajă ia startul la primul test al anului

Opt sportivi reprezintă România la etapa de Beach Wrestling World Series din Buenos Aires

Într-un an marcat de evenimente sportive importante, delegația României de Lupte pe Plajă își face debutul în competiții la etapa de Beach Wrestling World Series din Buenos Aires, Argentina. Opt sportivi sunt pregătiți să lupte și să reprezinte România cu mândrie în competiția care adună un număr record de țări participante.

Echipa masculină este formată din Coman Ștefan (70 kg), Maxim Vasilioglo (80 kg), Palaghia Mihai (90 kg) și Caraș Vasile (+90 kg). La rândul lor, sportivele românce care vor intra în arenă sunt Priceput Ștefania (50 kg), Ionescu Simona (60 kg), Irimia Adina (70 kg) și Axente Cătălina (+70 kg).

Competiția din Buenos Aires este un moment important pentru luptătorii noștri, deoarece reprezintă criteriu de calificare pentru Jocurile Mondiale de Plajă din 2023, care vor avea loc în Bali. Cu toate acestea, suntem încrezători că sportivii noștri vor face față acestei provocări și vor reuși să aducă victoria acasă.

Transmitem mult succes și încurajări tuturor celor opt sportivi români care își fac debutul în competiția din Buenos Aires. Ne bucurăm să vedem că sportul românesc este în plină ascensiune și ne mândrim cu fiecare performanță a sportivilor noștri.

Hai, România!