Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Curs de formare arbitri naționali pentru gimnastică acrobatică, organizat de European Gymnastics și Federația Română de Gimnastică

Comunicat de presă

București, 3 aprilie 2023 – European Gymnastics și Federația Română de Gimnastică (FRG) anunță organizarea unui Curs de formare arbitri naționali pentru gimnastică acrobatică, care se va desfășura între 27 și 30 aprilie 2023. Acest curs de instruire va avea loc în incinta Complexului Sportiv Lia Manoliu din București.

Evenimentul va fi susținut de către membrii în Comitetul Tehnic pentru gimnastică acrobatică din cadrul European Gymnastics, Katarzyna Majewska și Juan Leon Prados. Scopul acestui curs este de a forma o nouă generație de arbitri pentru gimnastică acrobatică, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea acestui sport în România.

Înscrierile pentru curs se primesc până pe 10 aprilie 2023, iar persoana de contact pentru mai multe detalii este Andreea Petcu, care poate fi contactată prin e-mail la adresa [email protected].

Federația Română de Gimnastică și European Gymnastics invită toți cei interesați să se înscrie și să contribuie la creșterea nivelului de performanță în gimnastica acrobatică din România.

Despre European Gymnastics: European Gymnastics este organismul responsabil pentru reglementarea și promovarea gimnasticii la nivel continental. Își propune să dezvolte și să susțină gimnastica în toate formele sale, prin organizarea de competiții, cursuri și programe educaționale.

Despre Federația Română de Gimnastică: Federația Română de Gimnastică este organismul național responsabil pentru reglementarea, promovarea și dezvoltarea gimnasticii în România. FRG organizează și coordonează competiții, cursuri și programe educaționale pentru gimnaști, antrenori și arbitri.