Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Cupa Dance with Attitude” aduce magia dansului la Cluj: prima competiție sportivă de dans va avea loc la Wonderland Cluj Resort

O veste inspirațională pentru prima ediție a competiției sportive de dans „Cupa Dance with Attitude” din Cluj

Pregătiți-vă să fiți martorii magiei dansului! Prima ediție a competiției sportive de dans „Cupa Dance with Attitude” este în sfârșit aici și va avea loc în Cluj-Napoca la Wonderland Cluj Resort în data de duminică, 26 martie 2023. Acest eveniment remarcabil este organizat de Attitude Dance Studio, sub auspiciile Federației Române de Dans Sportiv.

Invităm cu drag toți locuitorii Clujului care iubesc dansul și doresc o performanță excepțională. Veniți și vedeți dansatori de performanță de toate vârstele, de la tinerii dansatori cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, până la adulți și chiar persoane în vârstă de peste 35 de ani. Bucurați-vă de dansurile latino-americane, cum ar fi cha-cha, rumba, samba, paso doble, jive și dansurile standard, cum ar fi valsul lent, tango, valsul vienez, slow foxtrot și quickstep. La sfârșitul fiecărei etape, cuplurile vor fi premiate. Vino și simte bucuria dansului cu noi și să construim împreună o comunitate mai mare de dansatori de performanță în Cluj. Așa cum spune și motto-ul nostru, „Învață să dansezi, învață să trăiești.”

Evenimentul va începe la ora 8:30 dimineața cu competiția de dans la nivel de începători, iar publicul se poate bucura de cuplurile cu cele mai bune performanțe în partea a doua a zilei. Competitorii din Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș și din alte orașe din țară vor concura între ei.

Programul complet al competiției poate fi găsit AICI.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro sau la intrare în locație.

Prețul biletului este de 45 lei pentru adulți și 35 lei pentru studenți. Dacă achiziționați mai mult de patru bilete, se aplică o reducere de 35 lei per bilet.

Attitude Dance Studio a fost fondată în 2008 cu scopul de a aduce dansul mai aproape de oameni. Până acum, aceștia au acumulat peste 15.000 de ore de predare, iar peste 3.000 de elevi au trecut prin ușile lor. Aceștia au organizat cursuri de dans pentru copii și adulți în diferite forme și organizează anual seria de spectacole „Dance with Attitude” cu aproximativ 300 de copii.

De-a lungul timpului, Attitude Dance Studio a organizat musical-uri coregrafice precum „My Fair Lady”, „Mary Poppins”, a participat la diverse evenimente culturale și artistice la nivel local și național și a luat parte la competiții de dans naționale și internaționale cu rezultate remarcabile.

Evenimentul este organizat de Attitude Dance Studio, cu sprijinul partenerilor precum GenerixGroup, Pro Man Romania, FloMar, Fortech, Coramet, Metamob, First Event, XoniX, Parapharm, Jolidon, Farmec, Chirila&Pop, Arovit și mulți alții.

Veniți și alăturați-vă nouă la competiția de dans sportiv „Cupa Dance with Attitude” și lăsați-ne să vă încântăm cu arta captivantă a dansului!