Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSU Târgu Mureș – O nouă provocare în prima ligă a voleiului feminin

Echipa de volei senioare a CSU Târgu Mureș a reușit să impresioneze în Campionatul Național de volei Divizia A2, clasându-se pe locul 3 și câștigând dreptul de a participa la Turneul de promovare în prima ligă. Printr-un moment de mare bucurie, CSU Târgu Mureș a primit invitația specială de a evolua în prima ligă, datorită retragerii echipei SCMU Craiova.

Investiția în formarea jucătoarelor de perspectivă

CSU Târgu Mureș pune accentul pe dezvoltarea jucătoarelor de perspectivă și investește constant în creșterea calității sistemului de pregătire. Clubul consideră că este crucial să ofere continuitate performanței Centrului Național Universitar de Excelență în volei și să asigure o pregătire de înaltă calitate pentru jucătoarele lor. Această filozofie se bazează pe dorința lor de a construi o echipă puternică și competitivă.

Determinare și dedicare: CSU Târgu Mureș pregătită să facă față competiției de elită

Echipa CSU Târgu Mureș este pregătită să se confrunte cu provocările și competiția acerbă din prima ligă. Jucătoarele demonstrează o determinare de neclintit și o dedicare exemplară în pregătirea lor. Aceste calități le vor ajuta să se impună în fața adversarilor și să obțină rezultate remarcabile în acest nivel de competiție.

Un simbol de inspirație pentru tineri

Jucătoarele echipei CSU Târgu Mureș sunt modele de inspirație pentru tinerii sportivi și pentru întreaga comunitate. Prin dedicarea lor, perseverența și pasiunea pentru volei, aceste jucătoare talentate demonstrează că visurile pot deveni realitate prin muncă asiduă și determinare. Echipa CSU Târgu Mureș se pregătește cu încredere și optimism pentru viitorul în prima ligă, pregătită să facă față tuturor provocărilor și să strălucească pe terenul de joc.

Ce sunt valorile personale?

Valorile personale reprezintă principiile și convingerile care ghidează comportamentul și deciziile unui individ. Acestea sunt construite în timp, sub influența factorilor precum educația, mediul cultural,

Citește »

Comunicat de presă CIO

Comitetul Internațional Olimpic recomandă interzicerea totală a tuturor sportivilor din Rusia și Belarus care susțin războiul rusesc dar recomandă Federațiilor Internaționale să permită întoarcerea în

Citește »