Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSS Medgidia: O echipă de tineri campioni în devenire

CSS Medgidia, echipa de handbal masculin Juniori IV, a scris încă o pagină în istoria clubului și a sportului românesc prin calificarea în Turneul Final al Campionatului Național de Handbal, unde se vor întâlni cele mai bune 16 echipe din țară, din cele aproximativ 200 de echipe înscrise. Acest succes remarcabil este rezultatul muncii asidue, a talentului și a perseverenței tinerilor handbaliști, precum și a priceperii și dăruirii antrenorului lor, Georgescu Adrian.

În perioada 28-30 aprilie 2023, CSS Medgidia a participat la Turneul Semifinal desfășurat în București, unde a fost repartizată în grupa A, împreună cu echipele CSM București, CSS 2 București și HC BB Buzău. Rezultatele obținute în meciurile din cadrul acestui turneu au demonstrat că echipa CSS Medgidia este pregătită să concureze la cel mai înalt nivel și să își atingă obiectivele:

  • CSS Medgidia – CSS 2 Bucuresti: 32-26 (15-10)
  • CSM Bucuresti – CSS Medgidia: 27-21 (15-15)
  • CSS Medgidia – HC BB Buzău: 26-12 (10-3)

Aceste rezultate au plasat CSS Medgidia pe locul 2 în grupă, iar echipa a avut ocazia să dispute finala mică a turneului împotriva echipei AHC Dinamo București. Deși au pierdut acest meci cu scorul de 31-23 (16-9), echipa CSS Medgidia a ocupat în cele din urmă locul 4️⃣, clasament care le-a permis să se califice în Turneul Final al Campionatului Național de Handbal, juniori IV, masculin.

Această calificare reprezintă o realizare deosebită pentru echipa CSS Medgidia, care se califică pentru al doilea an consecutiv la Turneul Final. Tinerii handbaliști formează o generație de excepție, muncitori și devotați, dornici să calce pe urmele generației de aur a Medgidiei (băieți 2003-2004) și să ducă numele orașului pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Această poveste de succes este o sursă de inspirație nu numai pentru tinerii sportivi, ci și pentru întreaga comunitate. Ea demonstrează că prin muncă, determinare și dăruire, orice vis poate deveni realitate. Echipa CSS Medgidia și antrenorul lor, Georgescu Adrian, au demonstrat că pot să ducă sportul românesc la un nivel superior și să inspire generațiile viitoare să își depășească limitele și să viseze la performanță.

Fiecare dintre membrii echipei CSS Medgidia reprezintă un exemplu de ambiție, spirit de echipă și pasiune pentru sport. Acești tineri talentați ne învață că succesul nu vine peste noapte, ci este rezultatul unui efort constant și al unei dedicări neîntrerupte. Acest drum către succes nu a fost lipsit de provocări, dar cu determinare și încredere în propriile forțe, acești sportivi au reușit să transforme obstacolele în oportunități de creștere și dezvoltare.

Antrenorul Georgescu Adrian merită, de asemenea, un elogiu special pentru modul în care a ghidat și susținut echipa de-a lungul acestui parcurs. Prin înțelepciunea și experiența sa, el a reușit să creeze un mediu propice în care tinerii handbaliști și-au dezvoltat abilitățile și și-au atins potențialul maxim.

Pe măsură ce se pregătesc pentru Turneul Final al Campionatului Național, echipa CSS Medgidia și comunitatea care îi susține au toate motivele să fie mândre de această realizare excepțională. Cu siguranță, vom urmări cu interes parcursul acestor tineri campioni în devenire, care sunt hotărâți să-și lase amprenta asupra istoriei handbalului românesc.

Această poveste inspirațională ne amintește că, în sport și în viață, nimic nu este imposibil atunci când ne dedicăm suflet și trup visurilor noastre. Să ne inspirăm din succesul echipei CSS Medgidia și să încurajăm și susținem tinerii sportivi, care reprezintă viitorul și speranța sportului românesc.