Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSȘ Lugoj: Aur și argint la Naționalele de Lupte pe Plajă

Clubul Sportiv Școlar Lugoj se poate mândri cu noi trofee în colecția sa, după ce doi sportivi de la secția de lupte libere au obținut performanțe remarcabile.

În perioada 21-25 iunie, stațiunea tineretului Costinești a fost gazda Campionatului Național de aptitudini specifice pe traseu aplicativ și Campionatului Național Individual de Lupte pe plajă pentru nivelul de vârstă U13 și U15. Și Lugojul a fost reprezentat în forță de doi luptători de la secția de libere, sub îndrumarea profesorilor Cimponeriu Valentin și Ionuț Eneșca.

Căutând gloria: Performanță de aur

Cu un nivel tehnic impresionant, Luca Valentin Cimponeriu a reușit să cucerească primul loc pe podiumul de premiere. El a obținut medalia de aur la lupte pe plajă, la categoria 60 kg, nivel U15. Demonstrându-și abilitățile și dăruindu-și întregul suflet în competiție, Luca a dovedit că munca și antrenamentul susținut sunt cheia succesului.

Ridicându-se printre cei mai buni: Medalia de argint

Delegația lugojenă a mai adăugat un trofeu prețios colecției lor prin performanța lui Dragoș Mărgineanțu. El a cucerit medalia de argint la categoria 75 kg, nivel U13, în cadrul Campionatului Național de aptitudini specifice pe traseu aplicativ. Dragoș a demonstrat tenacitate și spirit de luptă în fiecare confruntare, dovedindu-se a fi un luptător demn de admirat.

O echipă de succes

Aceste performanțe strălucitoare nu ar fi fost posibile fără implicarea și dedicarea profesorilor Cimponeriu Valentin și Ionuț Eneșca, care i-au ghidat pe sportivi pe tot parcursul pregătirii și competiției.

Felicitări Luca Valentin Cimponeriu și Dragoș Mărgineanțu pentru aceste performanțe excepționale! Continuați să vă urmați pasiunea și să vă străduiți să atingeți noi înălțimi. Sunteți o sursă de mândrie pentru orașul Lugoj și pentru întreaga comunitate.