Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM Constanța se remarcă la Turul Municipiului Deva

Sportivii secției de ciclism CSM Constanța au participat în competiția de ciclism, Turul Municipiului Deva, ediția a XI-a, care a avut loc în acest weekend. Evenimentul a inclus două probe importante: contratimp individual și proba de fond, ambele desfășurate sub îndrumarea Ministrului Sportului, Carol-Eduard Novak.

Mihnea Harasim, o victorie strălucitoare în proba de contratimp individual

La proba de contratimp individual, Mihnea Harasim a obținut un succes remarcabil, clasându-se pe primul loc la categoria U23. Aceasta a fost o performanță impresionantă, care l-a pus în poziția de favorit pentru câștigarea întregului tur. În etapa de fond, din păcate, Harasim a suferit o căzătură și a fost nevoit să abandoneze, dar acesta nu îl va descuraja să își continue cariera de ciclist.

Matei Paris, debut promițător în lumea competițiilor de ciclism pe etape

În ciuda provocărilor de la proba de contratimp, tânărul ciclist Matei Paris, aflat la prima cursă pe etape, a făcut o figură foarte bună în competiție, obținând locul 5 la contratimp individual și locul 4 la proba de fond. Paris a avut o prestație foarte curajoasă și ambițioasă în fața unei concurențe foarte puternice. La final, s-a clasat pe locul 4 la categoria cadeți, ceea ce reprezintă o performanță excelentă.

Este important de menționat că echipa CSM Constanța a demonstrat spiritul său competitiv, implicându-se într-un mod proactiv în eveniment și obținând performanțe notabile.

Felicitări talentaților cicliști ai echipei CSM Constanța pentru aceste performanțe impresionante, și îi dorim lui Mihnea Harasim o recuperare rapidă și un succes sporit în viitorul său ciclistic!